Kolbásszal vigad a magyar!

2017. július 07. 10:19 - KolbászAkadémia

Mégis létezik hely, ahol kolbászból van a kerítés!

Noha kissé meseszerűnek hangzik, nem áll olyan messze a valóságtól, mint gondolod. Mondd csak, szívesen élnél egy olyan településen, ahol sült kolbászt osztogat a megye kormányhivatala? 

12065915_1050757544964143_2570665907041987010_n.jpg

Jártál már valaha Szegeden?
A város több éve ad otthont egy olyan fesztiválnak, melynek állandó programjai között szerepel a hagyományőrző böllérverseny.

Csongrád megye kormányhivatalának megbízottja pedig előszeretettel osztogat a nevesen nívós eseményen sült kolbászokat az odalátogatók számára.

hurka-kolbasz2.jpgMajd 700 (azaz HÉTSZÁZ) adag sült kolbászt osztottak szét, alig 2 óra leforgása alatt. Annyira ízlett a fesztiválozóknak, hogy néhány ínyenc képes volt többször is végigállni a kígyózó sort egy újabb adagért.

Ám nem kell olyan messze mennünk
egy finom sült kolbászért!


Hiszen nincs olyan települése kicsiny hazánknak, ahol ne lehetne hozzájutni legalább egy helyen a szaftos húskészítményhez!

spicy-italian-sausage.jpgTe mennyit utaznál egy jó magyar sült kolbászért?

Ebben a nagy nyári melegben
nem kell ám messzire menned!
Akár egy kerti parti keretei között is
hódolhatnál az ízének barátaiddal!


Nincs is más dolgod, mint összetrombitálni őket egy kupacba, venni néhány szál sütni való kolbászt,  saláta alapanyagot és akkora burgonyákat, amiket fóliában be tudsz gurítani a tűzbe.

A nyár- és a szabadságérzés garantált!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr8912646891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolbásszal vigad a magyar!
süti beállítások módosítása