Kolbásszal vigad a magyar!

2017. július 10. 10:53 - KolbászAkadémia

Ashton Kutcher is odavan a magyar sült kolbászért!

Fővárosunk különböző pontjain nyár végéig bármikor belebotolhatunk a színészbe - hiszen Ashton Kutcher Budapesten tartózkodik. Legutóbb azon kapták rajta, hogy egy népszerű üzletláncban sütni való kolbászt vásárolt. De ki fogja neki elkészíteni?

kucher.jpg

Kutcher Magyarországra látogatásának apropója, hogy elkísérte szerelmét, Mila Kunist, aki kis hazánkban forgatja következő filmjét - a sztárpár két gyerkőckével bérel egy családi házat Budán.

Sok magyar ételt végigpróbáltak, így természetesen a szaftos sült kolbász sem maradhatott el!

kucher2.jpg

Kunis a forgatások miatt többet van távol Budán nyaraló családjától. Kutcher vajon saját maga sütötte meg a kolbászt ebéd gyanánt, vagy kedvese készítette el nekik munka után?

Többször látták a színészt asszisztensével vásárolgatni, meglehet, hogy ő a konyhafelelős? Netán szakácsot fogadtak fel a néhány hónapos itt tartózkodásukra?

kucher3.jpg

Szerinted hagyományosan eszik, kenyérrel tunkolva, vagy valami körettel tálalják? Hol ehettek először, hogy akár maguk is elkészítik otthon? 

Címkék: celeb
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr2712652459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolbásszal vigad a magyar!
süti beállítások módosítása