Kolbásszal vigad a magyar!

2017. június 30. 10:58 - KolbászAkadémia

Új hullámokon lovagló sült kolbász?

Te miért szereted a sült kolbászt?
Szerinted ez egy olyan étel, amit meg tudnál unni, ha túl gyakran ennéd? Na, ettől nem kell rettegned! Egyre több olyan hely nyílik, ahol a sült kolbász a császár, és köré épül a birodalom!

hurka-kolbasz1.jpg

El tudod képzelni például, hogy a sült kolbászt spirulina szivaccsal eszed és wakame salátával? - Az utóbbi egyébként egy tengeri alga.

Vagy mondjuk megkóstolnál egy olyat, ami hagymamagos buciba van bújtatva kókuszgolyóval?

Mascarpone? Nem túl szokványos választás a sült kolbász mellé ez sem, igaz? 

tolto.jpgNa és azon gondolkodtál már, hogy milyen íze lehet egy csirkéből készült kolbásznak? Magában sem annyira szokványos, hát még, ha limeos-gyömbéres körítés van mellé.

Belegondolva inkább tűnik katyvasznak, mint ízharmóniának, ugye?

Meglepő, de ezek az összetevők nagyon kellemesen ki tudják hozni egymásból a legjobbat.sardelki_sous_zelen_ovoschi_5532x3702.jpg

Persze, ha az igazi sült kolbászra gondol az ember, mindig is a kenyérrel való szaft tunkolás fog az eszünkbe jutni a hentesnél, és a falusi disznóvágások, amik összekovácsolják a közösséget!

Címkék: érdekesség
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr4312630681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolbásszal vigad a magyar!
süti beállítások módosítása