Kolbásszal vigad a magyar!

2017. június 26. 10:54 - KolbászAkadémia

Hét indító energiabomba!

Szereted a csirkehúst? Na és a sült kolbászt? Mit szólnál egy olyan ebédhez ami kiadós, és ezt a két finom húsfajtát ötvözi? Garantáljuk, hogy ez lesz a család egyik kedvence!

kolbaszka.jpgAmire szükséged lesz hozzá
- 5 csirke felsőcomb (bőrrel együtt)
- 30 dkg sütni való kolbász
- 1-1,5 kiló burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 paprika
- 2 paradicsom
- só, bors, olaj ízlés szerint

csirkecomb.jpg

Így készítsd el
Mosd meg és töröld át a húsokat, majd sózd és borsod be. Forrald fel egy serpenyőben az olajat, és tedd bele a combokat a bőrös felüknél. Mikor megpirultak, akkor fordítsd meg őket és süsd még 2-3 percig.

Pucold meg a krumplit és főzd félig puhára sós vízben. A zöldségeket szintén pucold meg, és felkarikázva rendezd bele egy tepsibe, majd tedd rájuk a krumplit - amit közben felkockáztál, a csirkecombokat, és a kb ujjnyi vastagra szelt kolbászt.

Most még enyhén megfűszerezheted - ha intenzívebb ízharmóniát szeretnél, aztán fedd le alufóliával és tedd be a már 180°-ra előmelegített sütőbe. Vedd le a fóliát 20 perc után és még bő fél órán át süsd tovább, miközben néhányszor átforgatsz mindent a tepsiben.

csirkekolbi.jpg

 Jó 
 étvágyat 
 kívánunk! 

Forrás: divany.hu

Címkék: recept
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr2812620883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolbásszal vigad a magyar!
süti beállítások módosítása