Kolbásszal vigad a magyar!

2017. június 28. 10:38 - KolbászAkadémia

Sült kolbász gumicukorral töltve?!

Világunk számos gasztro őrültséget alkotott már, de ennél összeegyeztethetetlenebb dolgot nehezen képes elképzelni az agyunk: gumimacik fortyognak a sült kolbász belsejében. Mit gondolsz, kik követték el ezt a szentségtörést? gumimaci-edesseg.jpeg

Sütni való kolbászt készítenek borjúból, marhából, sertésből... de hogy a gumicukor is alapját képezze, az valljuk be, nem sok ember fejében fogant meg. 

Dehát, Amerika ezen a téren is megmutatta, hogy van még a Nap alatt - sőt, náluk ez a fajta étel elég közkedvelt. Valószínűleg, többen kíváncsiak vagyunk rá, miként született meg ez az aligha korszakalkotó nyalánkság(?)

18195059_229736407511963_5420796514915184981_n.jpg

A gumicukorral töltött sült kolbász megálmodója egy minnesotai bolt tulajdonos és barátja, akik pusztán jópofaságból készítették el, hogy polgárpukkasszák vele a nagyérdeműt.

Ők is igencsak meglepődtek, mikor a férfi boltjában többen és többen keresték ezt a furcsa összetételű készítményt. 

gummy-bear.jpg

Vajon milyen íze lehet a gumimacinak, ahogy átáztatta a sült kolbász szaftja? Talán annyira rossz nem lehet, ha annyi amerikainak ízlik. 

 

Címkék: érdekesség
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr4512625505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolbásszal vigad a magyar!
süti beállítások módosítása