Mert szaftos? Mert könnyen variálható más ízekkel? Mert húskészítmény? Mert magyar? Igen, az igazi magyar kolbásznál nincsen kívánatosabb.
Tudtad, hogy annak idején nagy közösség kovácsoló ereje volt?
Falunapok, majálisok, családi ebédek... egyikről sem hiányozhatott a páratlan magyar sült kolbász!
Te mikor ettél utoljára?
Ideje lenne feleleveníteni a hagyományokat!
Itt a jó idő, a sült kolbászozáshoz remek alibit szolgáltat egy baráti- vagy családi sütögetés a kertben!
Te is szereted a sült kolbászt?
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.